Мода от червения килим: Met Gala

Вчера се проведе гала вечерта на Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute, по известна като Met Gala. Събитието е известно с това, че на него винаги звездите са от класа, модата – също. Някои от звездите бяха в най-добрата си светлина. Но както на всяко такова модно събитие не липсваха и модни гафове. Затова и реших да направя малък обзор и анализ на тоалетите, които видяхме на Met Gala.

Започваме от Дженифър Лопез. Джей Ло беше избрала тоалет от колекция Gucci Есен 2011 в актуалния в момента цвят fuschia. Това е начинът, по който се носи такъв тоалет. Единствените аксесоари, които беше подбрала, бяха обеци и пръстени, но те не се набиваха на очи. Похвално, че не е прекалила с аксесоарите, защото самия тоалет привлича достатъчно внимание към себе си заради огромния шал от цветя в същия цвят като роклята.

Фърги беше избрала сребърна рокля на Marchesa, което като по начало е страхотен избор. Тя обаче беше допълнила роклята с блестяща диадема в косата и така приличаше на булка. Фърги винаги е имала страхотен стил, но този път може би трябваше да си спести аксесоарите.

Кристен Стюърт този път изглеждаше по-лъчезарна от колкото някога е била на официално събитие. Роклята на Proenza Schouler беше страхотна, особено в гръб, но не това е модела на Кристен. Всички сме наясно, че тя изглежда най-добре в къси рокли по тялото, които подчертават страхотната и фигура и крака. Тази рокля повече подчертаваше недостатъците и. Обувките бяха страхотни, но отново – не си отиваха с роклята.

Другото недоразумение фигура-рокля беше допуснала Бионсе. Пищната певица вместо да скрие, умело подчерта недостатъците на тялото си. Плътно прилепналата рокля изкара на показ всичко. Странно за Бионсе, която не се срамува от формите си, но почти винаги успява да изглежда перфектно.

Адмирациите днес отиват за Блейк Лайвли, Ашли Грийн и Пенелопе Круз. Роклята на Пенелопе (Oscar De La Renta Есен 2011), също като на Бионсе, беше тип русалка, но със сигурност на Пенелопе и стоеше по-добре.

Блейк Лайвли беше заложила на на Chanel Есен 2009. Роклята е вдъхновена от древногръцка роба, като е допълнена със сребърни детайли. Блейк отново се доказа като голяма почитателка на Christian Louboutin, като отново беше с обувки от марката.

Ашли Грийн в Donna Karan – перфектна комбинация! Единствените аксесоари на Ашли бяха големи обеци и гривна, което е възможно най-добрият избор, защото не правеха визията и претруфена. 10 от 10, Ашли е моят личен фаворит от всички звезди, минали по червения килим на Met Gala.

Comments are closed.